Blog

B2B-marketing-bureau dat jou helpt groeien: klaar om je doelen te realiseren?

  • 17-07-2021
  • In: Blog
  • Door: Make Marketing Magic

Je wilt je B2B-bedrijf laten groeien. Misschien publiceer je af en toe een blog en heb je zo al een aantal leads gegenereerd. Of je hebt een eenmalige (nationale of internationale) campagne opgezet die best mooie resultaten heeft opgeleverd. Maar het ontbreekt je aan een stevige (content-)marketing-strategie. Een echt marketingplan heb je niet. Daardoor pluk je af en toe een smakelijk vruchtje van een marketinguitbarsting. Maar de fruitschaal blijft behoorlijk leeg. Je groeit niet zo hard, consistent en duurzaam als je zou willen. Dé oplossing? Een samenwerking met een B2B-marketing-bureau dat jarenlange ervaring heeft met het helpen groeien van ondernemers: Make Marketing Magic.

Leads genereren? Vergroot je zichtbaarheid met een B2B-groeiplan

Jouw product of dienst is fantastisch. Jij biedt iets wat andere bedrijven niet hebben. Je hebt dan ook tevreden klanten. Maar je weet dat er meer mogelijk is. En je bent ambitieus: je wilt zichtbaar worden bij de rest van de markt.

Tijd om te stoppen met ad-hoc acties en waan-van-de-dag uitstelgedrag! Je hebt houvast, richting en structuur nodig.

Werk je met B2B-marketingbureau Make Marketing Magic, dan stellen we een helder B2B-groeiplan met je op. Zodat je op een concrete, meetbare manier met marketing aan de slag kunt.

Je bedrijf laten groeien met online marketing? Vertel je verhaal!

Oké. Je hebt een groeiplan. En dan? Bij Make Marketing Magic helpen we ondernemers groeien door middel van inbound marketing. Onze achterliggende filosofie: de kernwaarde van je oplossing moet jouw doelgroep écht raken.

Daar komt een stukje evolutie bij kijken. Mensen zijn gemaakt om verhalen te vertellen en onthouden. Feiten en cijfers? Daar is ons brein niet zo gek op. Maar giet je ze in verhaalvorm, dan beklijven ze ineens wel.

Kortom, je moet storytelling omarmen en een verhaal vertellen. Een authentiek, relevant verhaal dat aanzet tot actie. Een verhaal dat zó aanslaat dat mensen na het lezen ervan denken: dit gaat over mij, dus bij dit bedrijf moet ik zijn.

Van contentcreatie tot marketing automation: ga op reis met hét B2B-marketing-bureau voor ondernemers

Alle bedrijven verdienen het om te groeien. Maar het gat tussen grote en kleine bedrijven wordt steeds groter. Grote organisaties investeren in een marketing-manager en -team, groots opgezette campagnes en een B2B-marketing-strategie. Zij boeken zoveel (online) resultaat dat kleine bedrijven hun groei-ambities in rook zien opgaan.

Wij helpen mkb-bedrijven te profiteren van dezelfde marketing-strategie, expertise en technologie als grote bedrijven. In onze effectieve, betaalbare marketing komt alle kennis en kunde samen waar jouw grotere tegenhangers gebruik van maken.

Wat wij voor je doen? Een compleet plan uitvoeren voor een vast laag bedrag per maand. We stippelen een marketingreis van 12 maanden voor je uit. Hierin zit alles wat je nodig hebt om te groeien: een persoonlijk groeiplan, social advertising, unieke content, toegang tot het YourWoo-platform én de uitvoering van je plan door ons team van customer success managers, copywriters en andere experts!

Zie ook: E-mail marketing b2b, Marketing automation, Content marketing, B2B marketing uitbesteden

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.