ONS VERHAAL

Wij geloven in ondernemerschap

Wij gaan aan van ondernemers die bevlogen zijn in wat ze doen. Die onverzettelijk zijn en volharden. We voelen hun ambities, kennen de uitdagingen en weten waar groei schuurt.

Wij geloven dat er voor dit ondernemerschap een wereld vol kansen is. En dat deze voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn wij er. Alle ervaring en expertise onder één dak, voor een bedrag waar je het zelf nooit voor kan doen. Wij zijn Make Marketing Magic.


Wij hebben de noot gekraakt en een methodiek ontwikkeld op basis van wetenschap en jarenlange ervaring.

Onze effectieve en betaalbare marketing brengt alle kennis en kunde samen die grote bedrijven ook tot hun beschikking hebben.

Hierdoor kan een kleiner bedrijf gebruik maken van alle kansen die de huidige technologie biedt. We voeren een compleet plan uit voor een vast laag bedrag per maand.

In je marketing journey van 12 maanden zit een persoonlijk groeiplan, unieke content, social advertising, toegang tot het lead platform YourWoo en de executie van jouw plan door een team van experts. 

Ondernemen zit in ons DNA

Ik begrijp als geen ander wat het betekent om ondernemer te zijn. Ik ken de uitdagingen, de pijn, de slapeloze nachten en de euforie. Make Marketing Magic was niet vanaf dag 1 een succes. De weg was niet bepaald geasfalteerd, maar het heeft ons veel moois gebracht.

Om jouw ondernemersdroom te realiseren, moet jouw doelgroep weten wie je bent en wat je doet. Maar gebrek aan tijd, mankracht, kennis en marketingbudget maken het lastig om jouw verhaal aan de juiste mensen te vertellen. Daarom doen wij dat voor je. Wij zijn een marketing bureau dat ondernemers helpt om te groeien, door middel van resultaatgerichte marketing en slimme processen. 

Waarom we dit doen? Omdat wij geloven in ondernemers en structureel willen bouwen aan hun droom én omdat we naast marketeer zelf ook ondernemer zijn, en weten hoe het voelt.

Jos Maassen (ondernemer)

ONZE PARTNERS

Natuurlijk kunnen we dit niet allemaal alleen.
Daarom werken we samen met onderstaande partners.

Waar zitten we

Onze kantoren

NEDERLAND

Kantoor Amsterdam

Wij houden van onze plek in Amsterdam; transparant, open en in een gebied waar veel jonge bedrijven hard werken om het verschil te maken. Onze deur staat altijd open voor ondernemers. Kom gewoon een keer koffie drinken.

GROOT-BRITTANIE

Kantoor Londen

Vanuit Londen bedienen we vooral onze Engelse en Ierse klanten. Londen is anders dan Amsterdam. Het is groots en meeslepend. En dus zitten we daar. Het is de perfecte aanvulling op ons kantoor in het Amsterdamse Schinkelkwartier.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.

Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.