Abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.
Je kent het wel. Je neemt je voor om te gaan communiceren met je doelgroep. Aan het eind van het jaar heb je twee artikelen geschreven. We’ve been there! Om op de radar te zijn bij je doelgroep moet je er altijd zijn en niet alleen met Kerst en Pasen. Daarnaast moet je relevant zijn. Jouw content moet gaan over de problemen van je doelgroep en niet over jouw product of dienst. Waarom? Omdat mensen pas voor je kiezen als ze geloven dat je ze kan helpen.

Start vandaag

Unieke content

Unieke content afgestemd op de uitdagingen van je doelgroep

Contentstrategie

Contentplan voor 12 maanden

De start

Onboarding

Het maken van goede content begint bij het doorgronden van je doelgroep en de Buyer Persona. Daar gaan we intensief mee aan de slag. We ontdekken wat hun uitdagingen zijn en jouw toegevoegde waarde. Daarna maken we een jaarplan met relevante thema’s en onderwerpen voor je Buyer Persona.

Jouw verhaal

Content

Als je de uitdagingen en behoeften van je doelgroep kent en weet welke waarde jij kan toevoegen, is het super helder waar je content over moet maken. Maar makkelijk is content marketing niet, daarom helpen we je erbij. We schrijven blogs die de doelgroep raakt en die jou op de kaart zetten als kennispartner.

Versnellen

Distribution & advertising

Je boodschap moet natuurlijk ook zichtbaar zijn voor de juiste personen. Heb je hier hulp bij nodig, bekijk dan Magic Marketing of Magic Multiplier of vraag ernaar bij je Customer Success Manager.

  Executiekracht

  People

  Wij zijn de brains en de handjes van jouw marketing. Je krijgt een copywriter die je interviewt en aan de slag gaat. Daarnaast zit je 1 keer per kwartaal met je vaste Customer Success Manager, om naar de resultaten te kijken en door te pakken.

  Inzicht

  Tech

  Marketing doe je voor resultaat. En om resultaat te halen moet je continu zien wat er gebeurt en inzicht hebben in de kansen. In ons platform YourWoo combineren we data en processen zodat we structureel kunnen bouwen aan jouw marketing resultaat.

  Magic Content

  Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

  Prijs maandelijks:

  798,-

  Prijs eenmalig:

  1.199,-

  Wat we hebben gedaan

  Case studies

  CASE

  iwell

  "We hadden altijd te weinig tijd. Ons bedrijf was in een fase waar het nog niet slim was om iemand fulltime voor marketing aan te nemen."

  CASE

  2source4

  Probeer maar eens op te vallen in die digitale jungle. Maar IT-partner 2source4 lukte het. In samenwerking met Make Marketing Magic kwamen ze met een super creatief en vernieuwend idee dat niet alleen de aandacht trok, maar ook nog eens waardevolle leads opleverde.

  CASE

  Microsoft

  Make Marketing Magic in vijf termen? ‘Verstand van zaken’, ‘flexibel’, ‘hoog kwaliteitsbesef’, ‘fijne mensen’ en ‘groot verantwoordelijkheidsgevoel’!

  Tips & tricks

  Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

  Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

  Deze bedrijven gingen je voor

  Deze bedrijven gingen je voor

  Wat we aanbieden

  Dit zijn onze abonnementen

  Magic Content

  Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

  Magic Marketing

  Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

  Magic Multiplier

  Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.

  AANKOMENDE EVENEMENTEN

  In één dag jouw marketingstrategie op scherp.

  ✔ Binnen 90 minuten een gepersonaliseerd groeiplan in je handen

  ✔ Jij geeft aan WAT je wil bereiken, wij vertellen HOE je dat doet

  ✔ Bewezen bij 3000 bedrijven in 12 Europese landen